onsdag 4. mai 2011

Åpne dører!

Plutselig var det onsdag morgen. Og jeg pilte ut på badet i en vill fart for jeg var sikker på at jeg hadde forsovet meg. Jeg sparket storetåa så hardt i dørkarmen at jeg var redd depositumet røk. Jeg hoppet inn i dusjen før vannet var blitt varmt, og da jeg skulle sette opp en rekke med shampoflasker foran dusjforhenget, greide jeg å dunke hodet i kranen på vei opp. ( Dusjforhenget mitt er type innpåslitent hvis det ikke holdes på avstand.) Jeg dusjet i vill fart og tenkte at jeg sikkert hadde forsovet meg såpass at jeg kunne bare drømme om å ha tid til riste shaken for å helle over havregrynene. Da jeg hadde flyttet alle shampoflaskene for å komme meg ut, og hoppet ut av varmen og ut i kulden og inn i frotèen, grabbet jeg klokka som lå ved vasken og ble lettere forvirret. Åkkeiiii. Halvannen time til jobb.

Stress til ingen nytt. Bortsett fra at det gav en real kickstart på dagen. Så fant jeg ut at jeg kunne vaske litt klær,sjekke fjesboka hvor jeg fant herlige go`morgen-meldinger fra ynglingser, rydde og blogge littegrann.

Begynnelsen av uka har vært fin den. Har tenkt masse på alle de nye, herlige folkene som har ramlet inn i livet mitt den siste tiden. Alle disse dører som lukkes og alle de andre som åpnes. Et levende liv er et liv med endringer. På godt og vondt. Et liv er masse dører som lukkes og åpnes og holdes på gløtt. Og så er synet ditt på livet det som skaper livet ditt.

I går hadde jeg en herlig ettermiddag med MiniMe. MiniMe som er sju år og modig og omsorgsfull. Som ser deg og som er selvstendig og søt. Jeg gleder meg så til se hvordan det lille mennesket skal bli som voksen. Om kreativiteten får lov å utvikle seg og om selvtilliten kan få lov å være der. Hva skal verden gjøre med henne? Hvor mange dører skal hun få slengt igjen foran seg, hvor mange dørkarmer skal hun få fylle med hele seg? Hvilke dører vil hun være nysgjerrig på?

I går var vi samlet en gjeng med jenter hos et nydelig Ninamenneske med Haugesundsdialekt. Jeg kan love at vær og vind ikke ble diskutert. Jeg kan på ingen måte si at alt var like seriøst og at vi endte hvert emne med konklusjoner. Men jeg kan love at vi alle følte over gjennomsnittet mye da vi gikk derfra. Takk for en nydelig kveld, jenter.

Jeg blir igjen begeistret over lyset fra vinduet mitt... Men nå roper kontorstolen min på meg. Jeg skal avslutte innlegget mitt senere. Jeg skal ha dobbel bodypumtime i dag etter jobb og ut med Huttetuttene etter det, men jeg er sikker på at jeg rekker å dele noe med dere.


Så sitter jeg ned med kun halve rompa på stolen. Min kjære mor mener jeg holder et høyt tempo. Og siden jeg de to siste dagene nesten har sovnet uansett hvor jeg har satt meg ned kan man jo fort komme til den konklusjonen.
Den som sover synder ikke. Men har det ikke så gøy heller.


Men man kommer hverken fram eller opp ved å sitte i ro for mye, og nå har jeg kjøpt hagemøbler! Fint skal det bli! Har også kjøpt noe som ligger til kjøling som skal matche terassevær og nymonterte hagemøbler. Men først må møblene komme, monteres og plasseres. Så...I fix. Tror jeg ganske sikkert... Får verdens kjekkeste lille handyman hjem til helgen så da kan det skje ting.
  
                  


Terassen min skal bli en plass for bobling og grilling og herligheter og jeg skal nyte kveldsola og drømme livet mitt!

This is what I do with you:

With love

S)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig Silje!!! Klem Hildegunn!

Lene Viste sa...

Siljehappy :) eg e med å innvie di hagemøblene dine ...

Du skrive så¨herlig du ... og herlig e du og :)

Silje sa...

Life is what you make of it! Terassekos anytime!

<3 Siljeklem til dere!